Landhaus Alpenherz

Midden in het prachtige Zillertal, vlakbij Kaltenbach, Fügen, Zell am Ziller en Mayrhofen tref je een fijn, gastvrij, gemütliches hotel.

 

Sinds kort zijn Wendy en Marc en hun gezin hier de troste eigenaren. Met hun passie voor de bergen en gastvrijheid in hun DNA, beginnen ze een paar jaar geleden in Uderns en kort daarna runnen ze een hotel in Fügen. Tot zij vorig jaar geïnformeerd worden door de eigenaren met het bericht dat dit hotel beschikbaar komt. De toenmalige eigenaren zijn op leeftijd en besluiten het stokje door te geven. Voor Wendy en Marc komt hun droom uit: dit is hun droompleklocatie.

 

Hier is een super gezellige sfeer nog vanzelfsprekend. Waar de keukenbrigade op z’n minst een ster verdient en de bediening ’s ochtends en s’avonds enthousiaste en vriendelijk serveert. En waar Wendy en Marc er voor zorgen dat het je hier aan niets ontbreekt.

 

Landhaus Alpenherz voor wie knusheid, ontspanning, een gezellige bar en en kilometers ski en wandelplezier zoekt. Uiteraard komt de inwendige mens hier niets tekort.

 

Vliegen op Innsbruck of gemakkelijk met de trein arriveren zijn naast eigen vervoer ook prima opties. Ja zelfs een ophaalservice behoort tot de mogelijkheden.

 

Ontdek en beleef het zelf!

 

freundliche Grüße aus dem Zillertal

https://www.landhaus-alpenherz.at

La Vie Verte

 

La Vie Verte in de Vogezen in Frankrijk is ‘zo’n plek’. Wanneer je aankomt voel je het. Hier kom je gegarandeerd terug!

 

Heerlijk rustig gelegen, temidden van de prachtige natuur die de Vogezen zo bijzonder maakt. Hier kan je eindeloos wandelen, fietsen, van uitzichten genieten, of op een plekje op het gazon van de overweldigende rust genieten. Je kinderen kunnen hier fantastisch buitenspelen, de beek verkennen of sprokkelhout verzamelen om samen een kampvuur te maken. Je terugtrekken op het grote terrein (2ha)  is ook geen punt.

 

De appartementen zijn heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien: een ruime keuken, heerlijke bedden, een badkamer met bad én aparte douche en oh zo fijn, het toilet apart.

 

Gerard en Erika ontvangen je hartelijk in hun buitenhuis en doen er alles aan om je te laten meegenieten van het groene leven. Dat doen ze zelf ook nog volop, na bijna twintig jaar. Ze kennen de omgeving goed en wijzen je met veel plezier de weg naar de mooiste wandel- of fietsroutes en geven je leuke suggesties voor een ‘dagje uit’. Tja deze omgeving nodigt direct uit.

 

Het heet hier niet voor niets “La Vie Verte”

 

https://lavieverte.com

Foto-expositie in Dronten

Dronten – Fotografe Monique Donkersloot, exposeert deze zomer, van 24 juli tot eind september, met een 20-tal foto’s in de Polikliniek, aan het Zwarte Water 77-83 in Dronten.

 

READ MORE

Kinderen in de hoofdrol

Mensen zeggen wel eens “oh, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken”.

Voor een “kinder fotoshoot”, puur-natuur ergens in de bossen, of op het strand, of een andere locatie, als het zich maar buiten afspeelt. Kijk, daar mag je mij, zogezegd, voor wakker maken.

Aan inlevingsvermogen geen gebrek gelukkig, al zeg ik het zelf. Ik geniet al voor en zeker ook tijdens de opnames van de emoties in de gezichten, de onbevangenheid, het pure en het nieuwsgierige wat kinderen nog in zich hebben. Deze foto sessie kan ik me herinneren alsof het gisteren was.

Het weer zat mee, de locatie op de Veluwe was geweldig en de afwisseling van spelen in de bossen en hier en daar een foto schieten werd de perfecte combi. Kortom iedereen beleefde er plezier aan. De opdracht: een set ongedwongen en spontane foto’s realiseren was een feestje.

Het viel niet mee om het enthousiasme niet te delen met Opa en Oma. Zij wisten nog van niets. En nu ze bovendien ook nog eens verhuist zijn kunnen ze in hun nieuwe woonkamer dagelijks genieten van de sfeervolle portretten. Vol trotsheid kan de hele buurt nu meegenieten. Met recht een super leuk en mooi cadeau. En bovendien voor iedereen een prachtige herinnering aan een fantastische leuke familiedag.

Witte truffel

Voortreffelijk gerecht met witte truffel. Deze kok in Serralunga d’Alba, vlakbij Barolo (Piemonte, Italië), verstaat zijn vak. En met dit uitzicht blijf je lekker lang ‘tafelen’ tijdens de lunch of diner, wat in Italië natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld is.

Uitzicht over de wijnvelden van de Barolo, vanaf het terras van restaurant Antico Podere Tota Virginia in Serralunga d’Alba. (Piemonte, Italië)

Wanddecoratie

Hier tref je een collectie bijzondere foto’s aan. Stuk voor stuk sfeermakers voor aan de wand. Bijvoorbeeld voor in jouw bedrijf, hotel of restaurant.

 

Creëer jouw unieke sfeer, de sfeer die bij jou en jouw bedrijf past. Foto’s kunnen die sfeer enorm versterken. De juiste sfeer aan de muur draagt bij aan meer energie, creativiteit, plezier of rust. Gegarandeerd dat jouw medewerkers, klanten of gasten daar  van zullen genieten!

 

Heb je een speciaal verzoek, neem dan gerust contact met mij op!

De passie van een voormalige ICT manager

Het was een warme zomerse dag toen de ICT manager zijn vlucht miste, op weg naar huis. Op de luchthaven bestelde hij een espresso en pakte de krant. Plotseling werd zijn aandacht getrokken door een advertentie. Vooral de foto bij de advertentie wekte zijn nieuwsgierigheid: het was een woning die te koop stond. Nou ja woning, meer dan een vervallen huis was het eigenlijk niet. Maar eenmaal thuis besloot de man samen met zijn vrouw toch te gaan kijken.
Op twee uur rijden van Milaan, midden in de Piemonte werden ze op slag verliefd toen ze bij het huis arriveerden. En nu ruim 8 jaar later en na een ingrijpende verbouwing ligt daar, verscholen midden tussen de glooiende heuvels, de wijnstokken en de hazelnoot struiken, een pareltje van een Agriturismo. Naast de verhuur, van een cascina, met zwembad, verbouwen de eigenaren naar hartelust wijn, groenten, fruit en noten. Een paradijsje op aarde met zulke lieve, hartelijke mensen. Hier wil je nooit meer weg.

Agriturismo in Piemonte, Italië