Foto-expositie in Dronten

Dronten – Fotografe Monique Donkersloot, exposeert deze zomer met een 20-tal foto’s in de Poli, aan het Zwarte Water 77-83 in Dronten.

Van 24 juli tot en met eind september kunt u haar foto’s bekijken.

Authentieke foto’s die verwonderen en de juiste sfeer raken. Onder haar motto “a charming atmosphere creates a lovely MOOD” neemt ze u graag mee in het moment.

Staat u er wel eens bij stil welke invloed sfeer op mensen heeft? Volgens Monique Donkersloot is het belangrijk dat wij ons laten omringen door een sfeer die bij ons past. Foto’s kunnen die sfeer enorm versterken.

Sommige mensen hebben behoefte aan een rustgevende sfeer, anderen aan een inspirerende of zingevende sfeer. Kortom de juiste sfeer aan de muur draagt bij aan meer creativiteit, energie, plezier, rust of blijdschap. Daar kunnen we nooit te veel van krijgen.

Het balletje kwam aan het rollen toen ik informeerde naar mogelijkheden om te exposeren in het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. De kunstcommissie was zo enthousiast, dat ze mij hebben gevraagd om ook te exposeren in Dronten.

Fantastisch dat ik mijn werk mag delen op een locatie waar mensen wel wat ‘sfeervolle afleiding’ kunnen gebruiken, zodat ze even vergeten waarvoor ze in de wachtkamer zitten.