Gastvrijheid zit in hun DNA

Midden in het prachtige Zillertal, vlakbij Kaltenbach, Fügen, Zell am Ziller en Mayrhofen tref je een fijn, gastvrij, gemütliches hotel.

Sinds kort zijn Wendy en Marc en hun gezin hier de troste eigenaren. Met hun passie voor de bergen en gastvrijheid in hun DNA, beginnen ze een paar jaar geleden in Uderns en kort daarna runnen ze een hotel in Fügen.

Tot zij vorig jaar geïnformeerd worden door de toenmalige eigenaren met het bericht dat dit hotel beschikbaar komt.

 

De eigenaren zijn op leeftijd en besluiten het stokje door te geven. Voor Wendy en Marc komt hun droom uit: dit is hun droompleklocatie.

Hier is een super gezellige sfeer nog vanzelfsprekend. Waar de keukenbrigade op z’n minst een ster verdient en de bediening ’s ochtends en s’avonds enthousiast en vriendelijk serveert. En waar Wendy en Marc er voor zorgen dat het je hier aan niets ontbreekt.

Landhaus Alpenherz voor wie knusheid, ontspanning, een gezellige bar en en kilometers ski en wandelplezier zoekt. Uiteraard komt de inwendige mens hier niets tekort.

Vliegen op Innsbruck of gemakkelijk met de trein arriveren zijn naast eigen vervoer ook prima opties. Ja zelfs een ophaalservice behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek en beleef het zelf!

Freundliche Grüße aus dem Zillertal

 

 

 

Geïnteresseerd in meer foto’s ?

Kijk dan snel verder op deze pagina  landhaus Alpenherz