Nieuwsbrief

Alpen Groet: deze winter spreekt boekdelen

2021

Er staat in dit nieuwe jaar veel spannends te gebeuren. Onder andere het verstevigen van de basis van mooie samenwerkingen. Gave opdrachten om mee verder óf van start te gaan in dit nieuwe jaar. En als ‘TravelReporter’ hoop ik dit jaar weer kunnen reizen door de Alpen. Het wordt een jaar van bouwen en groeien, inspireren en verbinden.

Welkom en geniet ervan!

Verbinding

Dat dit thema geregeld opduikt maakt voor mij weer duidelijk hoe belangrijk verbinding tussen mensen is. Hoe we het missen nu de lockdown nog verder opschuift. En hoe we creatieve vormen nodig hebben om ruimte te maken voor verbinding.

Ik voel me daarom ontzettend dankbaar dat ik kan bijdragen aan verbinding tussen accommodatie ondernemers en hun gasten.

“Connection is why we are here. It is what gives purpose and meaning to our lives.”
(Brené Brown)

Familie vakantieverblijven

In deze nieuwsbrief neem ik je mee naar twee gastenverblijven, twee “familie accommodaties” die ik voor de lockdown voor mijn camera mocht vastleggen.

Sinds december 2018 runnen Wendy en Marc Tobben dit gezellige familiehotel, gelegen in het Zillertal in Oostenrijk.

Landhaus Alpenherz

Een fijne plek voor groene buitenvakanties. Dat buitenleven beleef je bij Erika en Gerard, in de Vogezen in Frankrijk.

La Vie Verte

Fotograferen is (g)een kunst

Voor velen is fotograferen echt een kunst en dat snap ik. Ik ben niet in de wieg gelegd voor een gastenverblijf, maar gelukkig wel voor het op sfeervolle wijze vastleggen van jouw accommodatie.

Binnenkort publiceer ik dan ook nieuwe blogs op mijn site met handige fotografie tips. Hou daarom in het tweede kwartaal van 2021 mijn site in de gaten!

Wil je deze tips liever via de mail ontvangen? Reply dan op deze e-mail, dan ontvang jij de beste tips binnenkort direct in je inbox!

Blog TravelRebel

Naast mijn passie voor het sfeervol in beeld brengen van Alpen accommodaties, ben ik een reislustig type. Die blogt over niet platgetreden paden, buiten activiteiten en authentieke gerechten.

De laatste blogs vind je op mijn website.

Winterwandelen

Wandelen groeit aan populariteit. Ook het winterwandelen. En dat is niet vreemd, gezien de huidige omstandigheden. In de buurt van veel skigebieden vind je steeds meer winterwandelroutes, die je wegvoeren van de drukke pistes. Zo kun je genieten van de rust en de stilte van een winters berglandschap, terwijl de sneeuw zachtjes onder je voeten knispert.
 
Deze winter staan voor mij twee gebieden op het programma voor een huttentocht en een sneeuwschoenentrail. Eén in Oostenrijk en één in Noord-Italië. 

Dan wil ik wel met een goede basisconditie in de bergen aan de start te verschijnen!
Daarom ben ik eind vorig jaar met de basic voorbereidingen (conditie training en een wandelschema) van start gegaan. 

Blijf op de hoogte van mijn winters avonturen!

Wil je ook in het vervolg de nieuwsbrief ontvangen ?

Meld je dan hieronder aan!

info@moodsbymonique.nl
+31652096094