Selecteer een pagina

Aangenaam

Leuk dat je even de tijd neemt en kennis maakt met het ‘portret’ achter MoodsbyMonique. Al sinds mijn jeugd heb ik iets met beelden. Beelden die de sfeer vastleggen en je meenemen in het moment.

Mijn fascinatie voor de Alpen ontstaat, niets vermoedend, wanneer ik in de jaren negentig in Frankrijk woon. Met je Jura in mijn figuurlijke achtertuin en uitzicht vanuit mijn keukenraam op de Mont Blanc.

Immense creatieve vrijheid

In de begin periode vind ik de bergen beklemmend overkomen. Maar nu ben ik er niet weg te krijgen. En ervaar ik ruimte en immense creatieve vrijheid. Hier voel ik me ‘thuis’.  

Overal waar ik ga observeer ik. Het is de beleving die ik waarneem en graag overbreng en vertel om anderen te inspireren. En tegelijkertijd heb ik een oog voor samenhang. Beelden en teksten die in harmonie een uniek verhaal vertellen. 

Het is mijn missie om mensen met mensen te verbinden. Door accommodaties op sfeervolle wijze in beeld brengen. En over Alpen locaties en hun omgeving te bloggen, zodat de toekomstige gasten het al kunnen beleven.  

Kijk gerust verder op mijn website. Laat je verrassen en inspireren. En laten vooral met elkaar verbinden.

 

Bergen groeten,

Monique

 

 

 

Recensies

Wat klanten zeggen

Tijdens ons eerste telefoongesprek werden wij geraakt door haar enthousiame en spontaniteit. Monique neemt rustig de tijd en denkt met je mee. In alles wat zij doet, merk je dat fotografie haar grote passie is en dat zij echt vanuit haar hart werkt.  Dit zijn voor ons belangrijke criteria. Wij hebben Monique als een zeer prettig persoon ervaren en zullen haar zeker bij onze collega´s aanbevelen.

https://landhaus-alpenherz.com/nl/home

Wendy Tobben

Landhaus Alpenherz

Monique is voor Passie voor Italia een dierbare “vriendin”.
De blogs en foto’s die Monique heeft gemaakt sieren onze website, Facebook en Instagram.
We zijn heel blij met onze samenwerking.

Jennifer & Anja

Passie voor Italia

‘Het is fijn werken met Monique. Ze heeft een heel goed oog voor essentiële details en ze gaat daarbij heerlijk rustig en zorgvuldig te werk. Ze denkt op een prettige manier mee. Op die manier kun je veel uit een fotoshoot halen. Uit haar foto’s spreekt een bepaalde rust. Haar manier van zijn & werken zie je terug in haar fotostijl: sereen, stijlvol en sfeervol.’

Erika en Gerard

La Vie Verte

Laten we samenwerken