Kinderen in de hoofdrol

Mensen zeggen wel eens “oh, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken”.

Voor een “kinder fotoshoot”, puur-natuur ergens in de bossen, of op het strand, of een andere locatie, als het zich maar buiten afspeelt. Kijk, daar mag je mij, zogezegd, voor wakker maken.

Aan inlevingsvermogen geen gebrek gelukkig, al zeg ik het zelf. Ik geniet al voor en zeker ook tijdens de opnames van de emoties in de gezichten, de onbevangenheid, het pure en het nieuwsgierige wat kinderen nog in zich hebben. Deze foto sessie kan ik me herinneren alsof het gisteren was.

Het weer zat mee, de locatie op de Veluwe was geweldig en de afwisseling van spelen in de bossen en hier en daar een foto schieten werd de perfecte combi. Kortom iedereen beleefde er plezier aan. De opdracht: een set ongedwongen en spontane foto’s realiseren was een feestje.

Het viel niet mee om het enthousiasme niet te delen met Opa en Oma. Zij wisten nog van niets. En nu ze bovendien ook nog eens verhuist zijn kunnen ze in hun nieuwe woonkamer dagelijks genieten van de sfeervolle portretten. Vol trotsheid kan de hele buurt nu meegenieten. Met recht een super leuk en mooi cadeau. En bovendien voor iedereen een prachtige herinnering aan een fantastische leuke familiedag.